Este cea mai importantă zi a vieţii tale, o zi pe care nu o vei uita niciodată, amintiri care îţi vor aduce bucurie ţie, familiei şi prietenilor pentru mulţi ani. Noi ştim că pentru această ocazie specială una dintre cele mai importante decizii pentru orice mireasă este alegerea rochiei de mireasă. Din acest motiv am creat pentru tine Salon Mireasa din Oradea, unde găseşti o gamă largă de rochii de mireasă, rochii de seară, rochii de naşă, rochii de miresici şi rochii pentru mame şi soacre, la vânzare şi la închiriat. Ca şi mireasă beneficiezi de accesorii (voal, coliere, tiara, manusi, bolero, evantai, etc) închiriate gratis, indiferent de opţiunea ta pentru rochia de mireasă. Preţurile pentru o rochie de mireasă încep de la 100 euro până la 2000 euro la vânzare iar la închiriat avem preţuri între 100 euro şi 800 euro.
In cadrul campaniilor de reduceri promotionale (de ex: Black Week), pretul de vanzare a rochiilor nu include costurile cu modificarile necesare si nici cele cu inchiriatul accesoriilor.

Tu poţi alege dintr-o mare varietate de stiluri de rochii de mireasă, de la tradiţional, romantic la cele mai moderne, simple şi elegante. Am ales pentru tine rochiile de mireasă a celor mai renumite branduri: San Patrick, Demetrios, Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful, Benjamin Roberts pentru ca tu să te simţi cu adevărat mireasă. Modelele de rochii de mireasă şi rochii de seară prezentate pe site sunt disponibile în magazinul din Oradea, în limita stocului.

Amintirile nunţii tale vor fi cele mai duioase alegând rochia de mireasă de la Salon Mireasa din Oradea, şi îţi garantăm că nu vei uita niciodată....

 

 

poza-video-despre-noi

Newsletter

Articolele recente direct la tine in Inbox.

Contact

Oradea: Calea Clujului, Nr. 67,
(vis a vis de maternitate), Bihor, România
icoana-telefon-fix  Programari/Salon:    0745 999 745   

E-mail:         contact@salonmireasa.ro
Program:     Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Pentru mirese este obligatorie realizarea
unei programari in orice zi a saptamanii.
Contact:
      0745 457 779   

Facebook

Ultimele noutati