13Februarie

Trash the dress - rochii de mireasa la 100RON

In 13 februarie la Salon Mireasa (str. Clujului 67, Oradea, vis-a-vis de Maternitatea Oradea) are loc o super promotie in cadrul careia poti achizitiona o rochie de mireasa pentru Trash the dress cu doar 100ron.

Daca iti doresti un shooting aparte dupa nunta, undeva in padure sau departe de casa, cu siguranta te va bucura acest pret special.

Te asteptam asadar cu drag, fara o programare in prealabil!

Postat in categoria: Noutati

04Februarie

Interviul lunii - Minunata Geta Ungurean

            prima pagina

 1. Geta Ungurean este un nume cunoscut în rândul organizatorilor de nunţi şi evenimente impecabile. Cum a pornit totul?

  Mă consider o colecţionară de momente speciale, iar viaţa mea a fost o suită de astfel de momente - care m-au adus unde sunt astăzi. A fost o împrejurare fericită, unul dintre acele momente speciale când, dintr-o întâmplare, îţi găseşti pasiunea de-o viaţă: am organizat o petrecere de Revelion la un restaurant de 5 stele - care a apreciat serviciile customizate pe care le-am oferit şi m-au recomandat primei perechi de miri mai pretenţioşi care aveau nevoie de servicii complete de wedding planning. Locuiau în Germania, ne-am văzut o singură dată înaintea nunţii şi au avut încredere să lase totul “pe mâna mea”. A fost o experienţă care m-a ajutat să realizez cât de important este pentru mirii mei să aibă încredere că lucrurile pe care le-am agreat iniţial se întâmplă exact aşa cum îşi doresc ei. 24

 2.  

   Care e rolul unui wedding planner şi de ce e important ca un cuplu să fie ajutat în organizarea propriei nunţi?

  La întrebarea aceasta aş prefera să răspund conform cu ceea ce fac eu ca wedding planner pentru mirii mei. Sunt alături de ei de la primele idei până la plăţile finale de după nuntă. Pornim de la alegerea tematicii, un subiect drag mie. Totul începe cu o poveste frumoasă care se poate regăsi în tematica pentru nuntă. Spre exemplu: am avut miri care iubeau să călătorească şi am decis împreună cu ei ca tematica nunţii să fie călătoria. Pornind de la invitaţia în formă de paşaport şi până la fiecare masă denumită după unul dintre oraşele în care au călătorit, totul a fost unitar din punct de vedere al conceptului şi le-a amintit mirilor în fiecare secundă că sunt parte a unei poveşti de iubire care s-a prelungit în timp. Invitaţii au fost plăcut impresionaţi să regăsească pe fiecare masă decoruri din diferitele orase în care călătoriseră mirii: Roma, Istanbul, Paris, Moscova – împreună cu vederi cu mirii din fiecare oraş (pe care le-au luat acasă ca amintire). Place cardurile erau în formă de bilete de tren şi aveau viză pentru distracţie, iar în a doua zi a nunţii invitaţii au fost plimbaţi cu un avion privat pentru a vedea frumuseţile zonei: Cheile Turzii şi Conacul Secuiesc.


  Bugetul ce trebuie alocat pentru o astfel de persoană este unul permisiv? În funcţie de ce criterii variază acesta?
  Onorariul de management este stabilit în funcţie de tematica aleasă de către miri, numărul de invitaţi şi de serviciile pe care ei şi le doresc. Lucrez transparent - facturile de la furnizori şi locaţie sunt prezentate mirilor fără adăugarea unor comisioane suplimentare.935158 524012181044604 2062091597 n

 3.  

  Care sunt etapele principale în organizarea unei nunţi?
  Fiecare nuntă are particularităţile ei. Aşa cum am scris şi în cartea pe care o pregătesc pentru miresele mele, după stabilirea restaurantului, a datei nunţii, a bugetului, a bisericii, urmează contractarea furnizorilor potriviţi pentru cerinţele mirilor: fotograf, videograf, DJ şi apoi stabilirea meniului, a tortului, a decoraţiunilor şi a altor servicii pe care mirii se hotărăsc să le aibă la nuntă. Vă enumăr cateva dintre ele: candy bar, trabuc corner, loc special amenajat pentru fotografiile cu invitaţii, jocuri interactive cu invitaţii, spaţiu de joacă pentru copii etc.

  5. Care consideri că vor fi tendinţele pentru nunţi în 2015?
  2015 aduce în prim-plan nunţile care transmit personalitatea mirilor şi care descriu cât mai bine povestea lor de dragoste.
  Plecând de la acest trend, îşi fac apariţia tot mai des detaliile elegante, mesele în aer liber, iar aranjamentele florale încep să se afle printre preferinţele mirilor din ce în ce mai des. 

  1920180 533811566731332 1319204846 n


  Mesele în aer liber înseamnă multă verdeaţă! Se folosesc tot mai mult frunze de lămâie, rozmarin, frunze de magnolia, iederă, smilax şi ferigă.
  Se poartă invitaţiile cât mai originale, realizate după personalitatea mirilor: sub formă de cutii decorative, legate cu diferite panglici sau sfori ornamentale, accesorizate cu cristale sau flori uscate, acestea fiind doar câteva dintre preferinţele mirilor.
  Turnurile din pahare de şampanie au redevenit la modă! Photobooth-ul este foarte în tendinţe şi tot mai mulţi miri îşi doresc să-l aibă la nuntă pentru că, pe lângă că este distractiv, rămâi cu amintiri frumoase şi haioase.

  6. Ce anume iubeşti la meseria de wedding planner?
  Iubesc sentimentele pe care le trăiesc alături de miri: de la senzaţia trăită la primele întâlniri în care emoţia şi bucuria deciziei lor mă încarcă pozitiv, până la pregătirea conceptului nunţii customizat cu preferinţele lor; de la selectarea furnizorilor potriviţi şi până la ziua nunţii – toate mă fac să trăiesc la maxim fiecare etapă.

  7. Care e cea mai dragă amintire legată de organizarea unei nunţi?
  Cred că cea mai dragă amintire de la fiecare nuntă pe care o organizez e legată de emoţia mirilor când îşi spun “DA”. Recunosc că mă emoţionează la fiecare nuntă primul dans, atenţia şi iubirea pe care mirii şi-o acordă unul celuilat. Finalul nunţii vine la pachet cu bucuria mirilor care sunt fericiţi pentru că avut nunta visată. Îmi amintesc cu plăcere de Andrei - un mire din Făgăraş - care la finalul nunţii mi-a spus mie şi colegelor mele că nu îşi doreşte să se termine nunta pentru că i se pare că totul e un vis minunat din care nu vrea să se trezească. 

  10941137 10153392383194156 7907986821384912598 n

  8. Care sunt cele mai frecvente întrebări ce îţi sunt adresate de către viitoarele mirese?
  Cele mai frecvente întrebări pe care le primesc sunt: “Cum să îmi aleg tema nunţii?”, “ Cum să îmi calculez bugetul?”, “Cum pot reduce din cheltuieli ca să mă încadrez în buget?”, “Cum să îmi aleg meniul la nuntă?”, “Am nevoie de formaţie sau e destul un DJ bun?”, “Să fac cununia civilă în aceeaşi zi cu nunta sau mai repede?”, “Cum să fac dacă eu vreau o nuntă modernă fără tradiţii, iar părinţii nu acceptă?”, “Cum îi împac pe părinţii mei şi pe părinţii soţului meu având în vedere că sunt personalităţi diferite, provin din zone diferite ale ţării şi au obiceiuri diferite?”

  9. Cum poţi fi contactată şi cu cât timp înainte ar fi ideal să te caute viitorii miri? 
  Comunic cu mirii mei prin toate canalele de comunicare, atât prin cele standard: întâlniri faţă în faţă, telefon, e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), skype şi Facebook (facebook.com/getaungurean) , cât şi cu ajutorul altor canale precum site-ul (www.getaungurean.ro), contul de Pinterest (pinterest.com/prgetaungurean/), twitter. Particip la târgurile importante de profil din ţară şi ţin workshop-uri pentru mirese – fie în cadrul acestor târguri, fie workshop-uri special concepute în oraşele în care sunt solicitată.

  10866044 700818670030620 4029363222850254311 o


  În ceea ce priveşte perioada în care mirii ar fi ideal să mă caute, cred că depinde de când simt ei că au nevoie. În funcţie de serviciile pe care şi le doresc, ne adaptăm şi mereu reuşim să ne încadrăm în termene, chiar dacă, uneori, acestea sunt foarte strânse din punct de vedere al timing-ului. Spre exemplu, în cazul în care este vorba de organizarea unei nunţi de la A la Z, mirii ar fi ideal să mă contacteze din timp pentru a reuşi să rezerv data dorită de ei la restaurantul lor preferat, deşi reuşim să rezolvăm şi cele mai delicate situaţii într-un timp foarte scurt.

21Decembrie

Despre colectia Beautiful by Enzoani 2015

enzoani

Rochiile de mireasa din partea celor de la Beautiful by Enzoani, au un aspect imbietor si incantator avand decolteuri modeste si rafinate, cu maneci scurte sau chiar fara maneci (majoritatea dintre ele) ca sa scoata in evidenta mainile delicate ale mireselor.

Noua colectie prezinta cateva modele simple de rochii, fiind prelucrate din materiale pretioase, atent croite si care scot in evidenta partile feminine ale mireselor. Dantela din care sunt facute prezinta o calitate deosebita care aduce la randul ei un stil contemporan si un raminament atemporal care scot in evidenta simpla eleganta a acestor rochii deosebite.

Va asteptam cu drag la o proba la Salon Mireasa Romania - programari la numarul 0745 999 745.

Daca ti-a placut da-ne LIKE pe Facebook

Postat in categoria: Noutati

<<  1 2 3 [45 6  >>