05August

Bagajul pentru luna de miere - sfaturi utile

Luna de miere e cea mai dulce perioada pentru tinerii proaspat casatoriti. Fiecare viitoare mireasa viseaza la aceasta escada romantica alaturi de omul iubit.

Salon Mireasa isi propune sa iti ofere sfaturi practice si utile pentru luna de miere.

Afla ce servicii furnizeaza hotelul, daca au sampon, uscator de par; in cazul in care au, nu impacheta si tu. Astfel castigi spatiu in valiza pentru haine sau produse de uz personal.

Cu siguranta vei dori sa iti pui cat mai multe haine, secretul e ca trebuie sa stii cum sa impachetezi lucrurile ca sa ocupe cat mai putin spatiu. Ruleaza hainele. Hainele rulate nu se sifoneaza, incap in zonele cele mai greu accesibile si daca le impachetezi astfel, bagajul nu va fi extrem de voluminos.

Majoritatea mireselor aleg un costum din doua piese si unul intreg, cel din doua piese folosit pe plaja si cel intreg la spa.

Fa copii dupa fiecare act - Adesea se intampla adesea ca actele sa fie pierdute in astfel de escapade. Fie ca este vorba despre pasaport, buletin, carduri sau bilete de avion. Cel mai bine este sa iti faci copii si sa le ai puse undeva in bagaj unde stii sigur ca nu vei umbla si ca nu vei avea cum sa le pierzi de acolo.

Consideram ca nu va conta diversitatea tinutelor si nu dorim sa te sfatuim ce sa iei din garderoba proprie.

Iti dorim doar sa te bucuri din plin de luna de miere alaturi de sotul tau, cel ce iti va fi alaturi toata viata.

Lasati un comentariu

Comentați ca și oaspete.