29Martie

Culorile-vedeta pentru nunta in 2015

i10

Nuntile in aer liber sunt pe placul multor viitoare familii deoarece decorul natural si libertatea de miscare intr-un spatiu restrictiv creaza premisele aidoma unei povesti de dragoste.

Culorile-vedeta ale nuntii anului 2015 sunt albastru marin, albastru indigo si turcoaz. Acestea vor fi, bine inteles, contrabalansate de nuanta migdalei prajite. Culorile respective se vor infiltra atat in aspectul decoratiunilor, cat si in aspectul aranjamentelor florale.

Aranjamentele florale vor fi romantice, diafane si foarte feminine in acest an, facand parte din trend-ul care poarta numele de lux romantic. Printre acestea se vor numara orhideile, hortensiile si zambilele, care vor fi alese in culori pastelate. Sa nu uitam de trandafiri, florile care nu se demodeaza niciodata.

Rochiile de mireasa vor fi personalizate, avand dantela si bijuterii. Acestea vor fi preponderent in culorile alb, crem si ivoriu, culori care pun in evidenta feminitatea. Cele mai indragite tinute vor fi cele lucrate manual. Tortul, va face parte din curentul back to basics, imbracand aceleasi culori: crem, alb si ivoriu.

Indiferent de tendinte organizeaza-ti nunta intocmai precum ai visat!

Lasati un comentariu

Comentați ca și oaspete.