29Martie

Povestea brandului San Patrick

spblog

Salon Mireasa tine la calitatea rochiilor de mireasa pe care le ofera clientilor sai, prin urmare, de-a lungul existentei salonului, acesta a colaborat cu designeri si brand-uri de lux, precum San Patrick. Astazi, Salon Mireasa doreste sa impartaseasca cu tine povestea designer-ului San Patrick.

San Patrick este un lider mondial in industria nuntilor, fiind lansata de catre casa de moda San Patrick, detinuta de Pronovia Fashion Group. Brand-ul este admirat si accesat de catre milioane de clienti din toata lumea, inclusiv celebritati si persoane din familii nobile. Rochiile San Patrick s-au remarcat printr-un croi impecabil, dantela de lux si un stil plin de farmec. Toate acestea transforma rochia de nunta intr-o capodopera.

Cu siguranta te bucuri sa ai parte de o rochie de nunta la care ar ravni milioane de domnisoare din intreaga lume. Din fericire ai o oportunitate deosebita de a imbraca o rochie de mireasa la calitatea dorita si de vedetele tale preferate, sau reprezentantele feminitatii pe care le respecti cel mai mult.

In anul 1922 se creeaza un magazin de rochii, El Suizo, in Barcelona. Producatorii erau specialisti in dantela, broderie si in tesaturile din matase. La 1964 are loc deschiderea brandului Pronovia Fashion Group, care lanseaza o colectie de rochii de mireasa. Dezvoltandu-se, in anul 1968 acestia anunta deschiderea primului salon de nunti. Aici, Pronovia Fashion Group comercializa nu doar rochii, ci si accesorii. De aici incolo, brand-ul cunoaste o ascensiune impresionanta. In urmatorii 10 ani deschid 80 de magazine in toata Europa, iar in anii ’90 numele San Patrick rasuna pana in Asia si America.

Astazi, brand-ul detine 3800 de puncte de vanzare in 75 de tari, colaborand cu 70 de designeri. Printre cei mai cunoscuti se numara si designerul Valentino.

Salon Mireasa a dezvoltat un parteneriat serios cu San Patrick, pentru ca tu sa ai parte de cele mai pretioase tinute de nunta.

Lasati un comentariu

Comentați ca și oaspete.